Přihlásit se

PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo?

VAŘENÍ PÁNVE

PÁNVE

Jak vybrat dobrou pánev? Pokud hledáte odolného a všestranného pomocníka, sáhněte do kategorie keramické či nepřilnavé pánve. Najdete tu pánve s povrchy, které nepotřebují téměř žádný tuk k přípravě jídla. Teplo vedou rovnoměrně a pokrm nepřipalují, takže se v něm netvoří nezdravé látky.

Na zeleninu nebo masa v omáčce zvolte pánev s vyvýšeným okrajem, popřípadě s poklicí. Tzv. pánve WOK oceníte především při přípravě „číny“. Máte-li v plánu pánev používat pro konkrétní pokrmy, nevybírejte víceúčelový model. Na ryby a steaky se hodí grilovací pánev, specifické jsou také pánve na lívance, volská oka nebo pánve na palačinky.

Od nejprodávanější
  1. Dle názvu A-Z
  2. Dle názvu Z-A
  3. Od nejlevnejšího
  4. Od nejdražšího


Proč si nás vybrat?