Přihlásit se

PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo?

VAŘENÍ HRNCE, POKLICE TLAKOVÉ HRNCE

TLAKOVÉ HRNCE

Tlakový hrnec uvaří během pár minut, zachová vitaminy a minerály, nevyžaduje neustálé míchání a při vaření spotřebuje méně energie. Navíc je absolutně bezpečný.  Nezbytným standardem je totiž dvou až pětistupňová pojistka proti otevření hrnce pod tlakem. Kdy se bude tlakový hrnec hodit? Při přípravě silných vývarů, gulášů, luštěnin, zeleniny i masa vyžadujícího delší tepelnou úpravu. V našem článku jsme shrnuli 5 největších výhod tlakového hrnce neboli papiňáku.

TIP: Některé hrnce mají ve výbavě mřížku nebo parní košík pro úpravu zeleniny. Díky tomu si jídlo zachová vitaminy a chutná jako čerstvá. Stejně pak fungují také vysoce kvalitní hrnce z nerezové oceli

Od nejprodávanější
  1. Dle názvu A-Z
  2. Dle názvu Z-A
  3. Od nejlevnejšího
  4. Od nejdražšího


Proč si nás vybrat?