Přihlásit se

PŘIHLÁŠENÍ

Zapomenuté heslo?

VAŘENÍ HRNCE, POKLICE

HRNCE, POKLICE

Průměr a objem hrnců sleduje při nákupu nového nádobí většina lidí. Ale co materiál?
Měděné hrnce se rychle nahřejí na vysokou teplotu, jídlo si zachová přirozenou chuť a vitamíny. Nehodí se však na indukci a nedoporučuje se jejich mytí v myčce.
Nerezové nádobí jídlo uvaří i bez přidaného tuku, zachová vitamíny i chuť. Vybírejte nerez s leštěným povrchem, která se lépe čistí. Hodí se na indukci i do myčky.
Smaltované hrnce pomohou s přípravou polévek, omáček, brambor nebo těstovin. Mají dlouhou výdrž, vrchní vrstva je velmi odolná. Můžete s nimi vařit na indukci i v troubě.

TIP: Podívejte se také na tlakové hrnce a jejich výhody
Od nejprodávanější
  1. Dle názvu A-Z
  2. Dle názvu Z-A
  3. Od nejlevnejšího
  4. Od nejdražšího


Proč si nás vybrat?